Biorevitalizacija

Biorevitalizacija

SASTAV: Kojična kiselina, hidrogen peroksid , Tartarična kiselina, Arbutinin

K33P je najnovija linija MCCM pilinga. Potpuno bezbolan piling, bez perioda oporavka, za sve tipove kože, nije fotosenzibilan i odmah su vidljivi rezultati.

REZULTATI: se postižu kod hiperpigmentacija, antiaginga, ožiljaka i prosvetljivanja tena.

Ova procedura spada u neke od prvih preporučenih metoda anti-aginga i u one procedure koje se mogu preporučiti svima jer predstavljaju napredniji nivo nege kože budući da ni na koji način ne utiču na promenu izgleda ili kontura lica, osim na bolji kvalitet i jedrinu kože.

Biorevitalizacija

KOJI SU EFEKTI BIOREVITALIZACIJE?

Biorevitalizacija predstavlja duboku hidrataciju i ishranu kože čime se postiže svežiji i jedriji izgled, a odlaže pojava prvih znakova starenja.

Ona utiče na poboljšanje teksture kože, vraćanje svežine, smanjenje sitnih bora, osnaživanje kože.

ZA KOGA JE NAMENJENA BIOREVITALIZACIJA?

Lepota biorevitalizacije je u tome što je pogodna za svakog, bilo da ima za cilj sprečavanje pojave znakova procesa starenja, osnaživanje kože ili pomoć pri korekciji postojećih znakova starenja.

Idealna je kao rani anti-aging, kao i za osobe koje nisu pristalice invazivnijih metoda, a može biti i sjajna dopuna ostalim anti-aging procedurama.

Odlična je za osobe sa suvom, dehidriranom i osetljivijom kožom, kao i za sve one koji žele da pripreme kožu za novu sezonu.

Sjajna je i za tretman vrata i dekoltea i prevenciju pojave znakova starenja budući da su te regije osetljive i da za njih nema mnogo procedura koje pomažu dodatnu negu.

KOLIKO ČESTO JE POTREBNO RADITI BIOREVITALIZACIJU?

Optimalno je uraditi 3 vezana tretmana biorevitalizacije sa preporučenim razmakom, a nakon toga održavati efekat po preporučenoj dinamici.