Uklanjanje papiloma

Uklanjanje papiloma - visećih bradavica

Svako od nas tokom života susretao se sa različitim ožiljcima, mladežima ili bradavicama na licu i telu. Sada uz pomoć novih kozmetičkih i tehnoloških dostignuća postoji jednostavan način da uklonite sve ono što narušava vaš estetski izgled ili zdravlje. Uz pomoć Plasma Pen metode uklanjamo sve benigne promene na koži.

Uklanjanje papiloma - Papilomi su dobroćudni izraštaji boje kože ili pigmentovani koji se češće javljaju kod gojaznih osoba u predelu vrata, pazuha, preponske regije ispod dojki i na stomaku. Papilomi su virusnog porekla pa se vrlo brzo šire po koži. Infekcija ovim virusom je moguća pri neposrednom kontaktu. Vreme od kontakta do pojave papiloma je oko 3 meseca.

Papilomi, u narodu poznati i kao „viseće bradavice“ mogu biti pečurkastog ili kupastog oblika, veličine od 1 do 3 mm, boje normalne kože do tamno braon. Na početku se javlja samo jedan papilom, ali ubrzo dolazi do tzv. autoinfekcije, i širenja, te ih može biti i preko stotinu. Da bi se sprečilo širenje po nama samima, ali i po nama bližnjim osobama, preporučuje se uklanjanje.